Informații despre site:

Website-ul www.magstudiodecor.ro este administrat de UNACOM GENERAL S.R.L. cu sediul social în STR. TEIULUI, NR.30, SAT DĂRĂȘTI-VLAȘCA, COM. ADUNAȚII-COPĂCENI, JUD. GIURGIU, ROMÂNIA

Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului Hunedoara J52/1198/2022, C.U.I 47269111

Site-ul comercializează produse doar pe teritoriul României.

 

Acceptarea termenilor și condițiilor

 

Utilizarea site-ului www.magstudiodecor.ro, logarea cât și accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea ta a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta în orice moment. În situația în care nu ești de acord cu aceste condiții, îți solicităm să nu utilizezi site-ul nostru.

www.magstudiodecor.ro își rezervă dreptul de a actualiza și/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, îți solicităm să urmărești în mod periodic eventualele modificări.

Prin acceptarea Termenilor și condițiilor din prezenta pagină îți exprimi acordul pentru a primi comunicări sau oferte în scop comercial din partea UNACOM GENERAL S.R.L. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale UNACOM GENERAL S.R.L. Te poți dezabona oricând de la primirea acestor email-uri accesând linkul de dezabonare din partea inferioară a email-urilor primite sau marcând email-ul ca și spam sau trimitând un mail către contact@magstudiodecor.ro cu subiectul dezabonare.

 

Încheierea contractului

 

Odată cu înregistrarea unei comenzi pe site-ul www.magstudiodecor.ro, cumpărătorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizată de societate UNACOM GENERAL S.R.L. – administrator site, respectiv prin telefon sau e-mail.

După plasarea comenzii, pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda consumatorului/cumpărătorului, cu o notificare prealabilă, iar acesta va primi înapoi banii încasați de UNACOM GENERAL S.R.L., în termen de 7 zile.

 

UNACOM GENERAL S.R.L. face toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, www.magstudiodecor.ro are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele situații, și nu numai:

– prețurile afișate pe site-ul www.magstudiodecor.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

– produsul/produsele comandate nu se mai află pe stoc;

– tranzacția nu a fost acceptată de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului;

– datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe site sunt incomplete și/sau incorecte;

 

www.magstudiodecor.ro își rezervă dreptul de refuză colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

 

Drepturile de autor

Informațiile publicate pe www.magstudiodecor.ro aparțin site-ului, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al societății UNACOM GENERAL S.R.L. care administrează site-ul.

Întregul conținut al site-ului www.magstudiodecor.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe, baze de date și alte opere originale, este proprietatea intelectuală a www.magstudiodecor.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor.

Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail contact@magstudiodecor.ro.

 

Confidențialitate:

Informațiile furnizate către UNACOM GENERAL S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. UNACOM GENERAL S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată. UNACOM GENERAL S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, www.magstudiodecor.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de d-voastră către noi.